2010-07-28

Sommarlov...

...har det nästan känts som jag haft i tre dagar. Måndagen vaknade jag glad och nöjd. Promenad och sedan in till Liseberg för att träffa Andrea. Jättejätteskönt att äntligen träffa henne. Hon hade matrast först vid 17 så jag hade 1 1/2 timme att slå ihjäl. Jag kände för en öl. Slog mig ner på en uteservering i solen vid ett norskt par. De gick ganska fort och jag funderade hur jag skulle fördriva de kvarvarande 80 minuterna. Men en ensam tjej sitter inte länge ensam vid ett stort bord. Det kom 7 killar och frågade om det var ledig (svar ja!) och slog sig ner. Tur att jag inte är blyg. Köpte en ny öl och hamnade på något sätt i mitten av alla. Där satt vi och hade det trevligt. Tiden gick väldigt fort. Sedan fick jag tjöta med Fröken Gött medan hon åt. Mycket trevligt. Åkte sedan till Nordstan där jag mötte upp Moa. Vi tog oss hem till mig med en promenad i solen. Åt lite och gick sedan ut på piren med jordgubbar och öl. Himla trevligt! Satt där och filosoferade över båtarna, livet och ölen. Sedan gjorde vi en spontan och hamnade på Pusterviks måndagsklubb. Rundpingis! Helfestligt. Åkte aen hem med sista båten (00.20) och var rediga töser.

Tisdagen vaknade jag tidigt av att Moa behövde gå upp. Himla skönt att för en gångs skull vara den som kan ligga kvar och dra sig. Hejdåhejdå. Men jag gick upp ganska snart efter det och hade en lugn morgon. Träffade på Boris på Hisingenisland där vi skulle tokfynda på secondhand. Det gick sådär, vi mest tokfyndade på systemet. Åkte ut till Hjuvik och drack skumpa och käkade jordgubbar. Låg i solen hela dagen, var nere och badade en snabbis och hade det så himla gött! Åkte sedan in till stan och tog en öl med Maja. Dit kom även en kille som hade raggat på mig i fredags på Nef. (I början av kvällen, nästan nyktert!) Då fick Maja och Boris väldigt bråttom helt plötsligt och kvar satt jag och Pär. Det var trevligt, men jag var en redig tös och tog sista båten hem.

Har idag solat på piren, tvättat, solat på mattan, ätit gott och ska snart iväg till Nef för en rosa afton. Det blir skoj! Imorn kommer storebror till stan på genomresa. Det matchar perfekt med andra jobbet. Skönt att något ibland klaffar..

1 kommentar:

Kim sa...

Du har det verkligen alldeles för bra. Var är haken? :P