2010-04-05

Påsk

Det är nog som gudfar säger. Det är inte tråkigt här, men jag längtar efter något och då är lugnet långt bort i Grebbestad inte att föredra. Då tar jag den bekväma vägen och kallar Grebbestad för tråkigt. Även att jag vill träffa mina kompisar som är i Götet spelar roll, och då är det inte lika roligt att sitta med päronen och diskutera nybyggda hus.

På påskaftonen hittade Martin och jag våra ägg direkt. Ingen sport alls. Efter en solskenspromenad med mamsen bytte jag och pappa däck på Hubbe. Det gick fort, så jag slängde mig in i bilen och åkte till Fykan till Anna och familjen Strannegård. Oerhört trevligt även fast Anna var förkyld. VI lekte pyromaner på kvällen, så påskbrasan utvecklades till ett mindra slagfält. Tillbaks hem på söndagen. Upp måndag morgon till en bakfull Blondie. Fika med besök av Henry och Chatarina, fixa deklaration, plugga och städa. Funderar på att bo i ett billigt kollektiv i Göteborg till sommaren. Hade varit spännande! Till veckan vet jag bättre hur det blir till sommaren. Nu längtar jag mest tills imorn. Klockan 0830 ryker tandställningen. Då är det nog, finito, slut, över! Efter 4 år kommer jag äntligen bli av med den. Trodde aldrig att denna dag skulle infinna sig. Jag får sällskap av lillebror och sedan blir det åter till Småland. Två veckor kvar i skolan, Ryssland är nära!

1 kommentar:

Kim sa...

Pussar o kramar, lycka till!!
(man kan hotta upp diskussioner med päron genom att slänga in några fyndiga brandfacklor i samtalet) (som tex frågan "varför är jag inte alls lik pappa" eller dylikt) (kan bli spännande) (eller "varför är ni kommunister egentligen?") (eller förresten, kanske himla dumt) (men lite spännande) (äh, Ryssland är nog en bättre idé) (kram)