2010-04-27

Forsta dan i skolan

Var jag och min mamma saklart forsenade till. Jag var klar i tid, men inte Rita. Gjorde inte sa mycket, utan vi kom precis pa minuten. Jag bor precis vid skolan, ser den hemifran. Jatteskont. Har nu aven pratat med de andra och jag ar himla nojd med familjen som jag hamnat i. Visst, andra familjer pratar engelska, men jag tycker det ar kul att ga hem, det gor tyvarr inte alla. Det ar trevligt med en stor familj. Jo jag har en mormor, baboshka, i rummet bredvid, men hon ser jag inte av sa mycket. Hon gar mest runt.

I skolan larde vi oss inget nytt, repeterade mest och fragade om anvandbara fraser. Till exempel "hur var din dag?", "jag ar matt" och sant. Lite oroliga var vi ett tag, men precis som i kara gamla Holsbybrunn akte fikat fram vid 10. Skont. Det blev tillochmed kaka till. Pa skolan finns aven ett gym i kallaren, nu blir det att komma iform infor stranden 2010. Kommer att komma hem som en superpumpad rysk kulstoterska. Haha, eller kanske inte.

Jag ar mycket nojd med att vara har. Ta bara middagen som vi precis hade. Jag sittter med mamma och tvillingarna, vi pratar, skamtar och forstar varandra. Jattetrevligt. Och allt pagar pa ryska. Fantastiskt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt!!!

kram från Ida

Var för övrigt jag som kommenterade längre ner också förut ;)

Maria sa...

Älskling, vad härligt att du är framme och har fått en bra familj. Nog är det bra att kastas in i verkligheten. jag misstänker att det inom ett par dagar kommer att komma en massa ryska ord över dina läppar...

Kul med tvillingarna och det nya kortspelet. Du tar väl med dig en lek hem och lär oss?

Puss hjärtat ska bli spännande att höra mer.

Mamman