2009-04-23

Skona dagar

Fosta kvallen borjade med grillkvall pa stranden. Vi hade kopt kycklingvingar som vi marinerade till mumsmums. En go gang hanger ratt gott pa stranden. ANdra dagar har bestatt av bad och boklasning, smapill pa baten och forbereda infor avresa. Druckit en skvatt ol och njutit av livet. Det roligaste ar att vi hanger me dels baten med de svenska ungdomarna, dels de andra svenska som tillbringat aret har nere. Kul, man flyger over hela havet och hamnar bland svesnkarna anda. Det ar val sa, vi ppallar inte av det svenska vadret och den svesnka ensamheten sa vi myser tillsammans i varmen. Det ar i vilket fall som helst oerhort kul att fa sitta pa krogen och snacka svenskar och folk kan inte tjuvlyssna pa dig.

Imorn ska vi aka och bunkra mat. Kommer fa lana en bil av Gustav och FIlips kompis och det underlatta ju rejalt. Vi skev handlingslista och det ar ju en del som ska kopas. Fyra personer, 40 dagar. Det gar at lite mat. Vi kommer vara sjukt trotta pa konserver, och troligtvis aven varandra, men rackarna vad kul det kommer bli.

1 kommentar:

Helena sa...

Hej Cicci, åh vad kul det är att följa din blogg. Vad kul att det har börjat så bra för er alla.Jag skulle så gärna vilja ha kontakt med Filip innan ni drar iväg hemmåt. Du kan väl be honom att sätta på telefonen eller om längtan blir för stor för honom så får han gärna ringa mig.....
Kram och tack för en jättefin blogg.
Helena