2015-05-06

Loppis på gatan!

I februari började jag och Johanna (i huset bredvid) prata om att det hade varit roligt att anordna loppis. Jag har hittat en hel del medan jag rensat och hon har lyckats samla på sig även hon. Jag kläckte idén om att vi skulle dra ihop vår bit av gatan och hon var på! 

Jag printade ut lappar och fick ett stort gensvar från de närmsta husen. Kul tänkte jag och bjöd in resterande del av gatan. Tillslut var vi en 17 hus på gatan som samlade ihop vad vi ville sälja och ställde ut det på lördagsmorgonen. 

Här har jag förberett mina (och en del mammas) kläder. 

Det var himla pirrigt att vakna på lördagen. Skulle det regna? Kommer det någon och handlar? Vad går först? Kommer mina kläder ta slut? Kommer grannarna ut i tid? etc.

Men jorå. Grannarna var igång. Johanna och Fredrik hade även byggt upp en fin miljö.

Och visst kom det en del besökare förbi.

Tyvärr så regnade det vid 10.15 (vi hade satt 10-14 som tid), och varken jag eller någon annan sålde för några gastronomiska summor. Jag sålde för ca 700kr, men framförallt blev jag av med grejer (trots väldigt mycket kvar). Här är jag framför min jättetomma butik och försöker hålla väderhumöret uppe. 

Och här ser det ut som att vi har jättemycket folk som vill handla, men det är alla grannar som kom förbi efteråt på en kaffe/öl. Ur en försäljningssynpunkt var det ingen höjdardag, men ur grannsynpunkt var det fantastiskt trevligt! De flesta av grannarna har jag slängt några ord med, men vissa hade jag aldrig hälsat på. Så summa summarum en strålande dag! 

(och kanske att vi gör om det nästa år... :) )

Inga kommentarer: