2014-11-03

Veckans In och Ut

(ja, det skulle skrivits igår, men livet kom i mellan. Hursom:)

Veckans In (+6):
+4 knoppar till köksskåp
+1 upphittad sjal
+1 par touch.vantar

Kommentar:
Loppade 4 knoppar när jag var där och lämnade in sista påsen för månaden. Kom hem och skruvade upp en i köket och en på ett annat bord. Känner lite på färg och form (och jag känner mig väldigt nöjd. Det är bara andra i hushållet som ska känna samma sak :) )
Sjalen hittade jag på väg från secondhanden, så den tog jag hem och tvättade och lämnar in när jag kommer förbi nästa gång.
Vantarna är sånna som funkar på touch screen. K var himla nöjd när de damp ner i brevlådan ("titta på priset, endast 9 kr!") Mindre nöjd när jag påpekade att han redan hade ett par sådana i vinterlådan. Så nu har jag ett par, tydligen!

Veckans Ut (-54)
-1 par skor
-1 persienn
-1 högtalargrej
-1 täcke
-1 kudde
-1 trälåda
-1 gäng plankor
-1 gött gäng metallskrot
-6 dricksglas
-1 tallrik
-1 sparbössa
-1 trosa
-1 bikini
-1 prydnadsföremål
-7 strumpor
-2 paraplyer
-1 flaska
-1 shaker
-1 mätglas
-1 doftljus
-1 solglasögon
-1 väska
-3 tygpåsar
-1 klocka
-6 böcker
-7 t-shirts
-2 tröjor
-1 byxa

Kommentar:
Klädesplaggen längst ner på listan är Ks som vi rensade ut när han kom hem (helt i linje med vilka jag trodde!) och det är bara de som lämnat huset, sen ligger det ett gäng i en påse som väntar på avfärd. Himla nöjd att få iväg så himla mycket grejer till skroten. Eller himla mycket var det inte, men sånt som legat här ett tag och samlat damm. Skönt att avsluta starkt, denna vecka är det mest utrensat!

Totalt för oktober:
In: +49
Ut: -146

Inga kommentarer: