2012-04-22

Utan att hänga ut någon..

Såhär såg det ut i vårt vardagsrum igår:Det är alltså sladdar. Långa sladdar, korta sladdar, usb-sladdar, strömsladdar, nätverkssladdar etc etc, men framförallt, BRA-ATT-HA-sladdar. Någon, jag nämner inga namn, utan NÅGON är lite av en samlare på sladdar. (Det är inte jag!)Det här är alltså sladdar som fyller samma funktion, men det kan ju vara bra att ha en lång, en kort, en grå, en svart etc etc. tills man då har 15 sladdar som fyller samma funktion. Inte att vi har 15 saker som behöver ström på det här sätter utan just, det kan ju vara bra att ha.

Vi hittade sedan ytterligare en påse med ännu mera sladdar. Jag lyckades få tag i några, helt onödiga, sladdar som åkte bort, men resten är nu nedlagda i lådor, sorterade så att NÅGON vet vilka sladdar hen har.

Förresten, någon som behöver en sladd, vilken som helst? Jag gissar på att den finns här.

3 kommentarer:

Maria sa...

hahahahahahahaha jag gillar samlare när de trots allt inte är sååååå många saker :)

tack för skrattet, det behövde jag efter låååång dags skrivande!!!

Omedvetenellermedvetenkonsumtion sa...

Jag hittade till detta blolgginlägget via din kommentar hos Snålcoachen
Och jo, jag drar lite på smilebanden! :)
Själv skulle jag kunna ha många sladdar, för att jag inte vågar slänga dem, för att jag inte vet vart de hör, till vad de hör, om jag kommer ha nytta av dem en annan gång osv.
Liksom, när jag har hjälp med det tekniska hemma (som jag (ungefär) alltid har om det ska utföras något tekniskt) så kan jag höra redan nu hur det kommer att låta... Min lillebror frågar "Vart har du sladden"
och efter lite förklaringar och dividerande så "åh, var det den sladden jag slängde?!"
"VA???? HUR kan man slänga en sådan viktig sladd???" ...
Typ... ;)
Och nu, två år senare, ser det fortfarande så ut i er sladdsamling?
Eller har den rentav ökat?
Fortsatt god rensningslycka!

Snålcoachen sa...

ÅH.HERRE.GUD!!! Jag måste nästan lägga mig ner i fosterställning och andas i en påse när jag ser de där bilderna. Jag beundrar dig som klarar av det där. Själv blir jag galen vid bara tanken.

Skulle han märka om du kastade hälften?