2010-05-28

En historia att berätta för barnbarnen.

PROLOG:
Jag har flörtat lite med killen som jobbar eftermiddagspasset på gymmet. Han heter Dima, (Dimitri för att var exakt, kan det bli mera ryskt?). Jag och Karin har varit där varannan dag (inte konstigt att vi kommer vara fit:a, typ). Dima och jag har varit på dejt två gånger, och när han ringer, ringer han alltid från olika telefoner. Jag tror att han är lite snål, men vi låtsas inte om det.

I lördags hade vi en heldag på stan. Verklig rysk heldag. Först var vi i Kazan och besökte huvudstaden i en annan delrebublik. Det var moskébesök och vandring på stan. Himla trevligt. Ett besök på tivoli och där drack vi en eftermiddagsöl. Efter ölen fick vi världens partykänsla. MEN. Eftersom klockan var 5 på eftermiddagen var det dags att lägga känslan i en burk och plocka fram senare på dagen. Vi tog bussen hem tillsamman med alla våra mammor som varit på IKEA och tokfyndat. Vi kom hem, min mamma värmde frikadellisoppa åt mig och gjorde kaffe och sedan....

Martin och jag tog trollejbussen in till stan. På Donken mötte vi Anna, Karin och Robin. Öppnade burken med partykänla. En champagneflaska senare (99 rubler) och vi var på gång. Klockan 2330 tog vi taxi till Chebbans största uteställe. Mega Galaxy. Ett inträde senare och vi var inne. De hade tre dansgolv. (om inte fler!) Men några flaskor champagne senare (de kostade bara 50 spänn!) och vi var game. Cecilia var i toppform. Alla var i toppfrom! Hela natten var det dans och galet festhumör. Det var någon kille här här att snacka med, någon dj där att önska låt av. Men det är inte det jag vill berätta.

På söndagsmorgon när vi gick hem var det långt. Vi gick och gick och gick. Vid 0800 kom jag hem till familjen och gick och la mig. Vid 15 vaknade jag. Hade skickat sms till Dima mitt i natten, sånt där spontant fyllesms, och fått svar när jag startade mobilen vid 15. Precis efter att jag skickat iväg sms till honom ringde det. Som sagt, han ringer alltid från olika nummer, så jag svarade full och glad. Pratade om att han skulle jobba på biljardklubb senare och att jag var ganska trött och skulle ringa senare. Gick och tränade, sprang 5 km på bakfyllan, duschade, kom hem och åt middag. Åkte till Karin där hennes mamma hade bjudit in oss på middag. Vi alla var trötta, men jag fick sms från Dima (vad jag trodde). Men med hjälp av Karins "mamma" fick jag hjälp att tyda sms:en. Han bjöd in mig på biljard. Jag sa, "helt okej", jag har ju ändå träffat killen tidigare. Inga problem att åka till en helt annat stadsdel för ett parti biljard.

Efter ett tag hittar jag stället, kommer in i receptionen. Frågar "ursäkta, vet ni om Dima jobbar idag, vart?" De svarar, "naej, Dima jobbar inte här, kan vi hjälpa dig?" Wellwell, jag ringer "Dima" han svarar att vakten hjälper mig upp till våningen där han jobbar. Jag och vakten traskar upp två våningar, öppnar dörren och där står en kille som jag mötte kvällen innan på Mega Galaxy. Vet att jag har träffat honom, men vet inte hur han har fått min telefon. (Med facit i hand står det på min mobil att jag ringt upp honom 0258 lördag morgon, jaja.) Han frågar: Varför frågar du om Dima, jag heter ju Våva"! (Vladimir, kan det bli mer ryskt?). Tur att jag inte är den som är den. Jag finner mig situationen och har en riktigt trevlig kväll där vi spelar biljard och skrattar lite åt lördagskvällen. Tur att jag ibland kan låtsas att jag inte kan förstå vad han säger annars hade det kunnat uppstå pinsamma tystnader där han frågade mig vad vi gjorde i lördags. Tur det. Menmen, som sagt, tur att jag inte är den som är den :)

1 kommentar:

Ida sa...

Haha.Hilarious!! Jag bara älskar det! Ååå, drömmer mig tillbaka till tiden då jag var ute och läste språk och gick på club å pub varenda kväll :) släpade sig hem på morgonen för att sitta i skolbänken klockan 0800. Jag måste åka iväg. NU! Det kliar i resnerverna. Kram från Ida