2009-06-09

Vad vore en weekend på Irland?

Vi har ätit köttfärs och färska grönsaker så att det nästan sprutat genom öronen. Uppdaterat facebook med både diverse statusar och bilder, flera gånger om. Besökt Cork, druckit en öl eller tre, promenerat långt i gröna miljöer, pratat med er där hemma, gått och handlat bara för att det är så roligt befinna sig i en affär med kyldisk, färsk frukt och chips. Idag tisdag har då äntligen Lilla Mao återkommit. Filip har skruvat tillbaks honom för vad vi hoppas är sista gången.

(två minuter senare)

Startmotorn fungerar utmärkt, men huvudmotorn vill inte starta. Ja, dieselkranen är i rätt läge, det är luftat, bränslestrypkranen nedtryckt. Suck, men vi har satt vår bästa man på jobbet och även Ray från marinan är här och pekar.

(10 minuter senare)

Startmotorn funkar utmärkt, inga problem men resten.. Vi suckade djupt, testade en gång till och med ganska många svordomar och tjuvknep löste det sig. Hon spinner som en katt. Så nu är det bara hey whoe lets go! Sverige, här kommer vi!!!!

Förresten, det är ny månad och om ni lovar att inte smsbomba oss så får ni mer än skicka en drös sms. (leta i tidigare inlägg om hur du gör) Vi har inte tröttnat på varandra, men sms från omvärlden förgyller dagen så att säga. Vi ses snart!

Inga kommentarer: