2012-06-27

Mysiga midsommar

På midsommarafton satte vi oss i bilen och åkte till Vitemölla. Där fanns morbror, moster och kusin. Jag var ledig i dagarna tre och ville bara njuta av sommaren, men så snart vi kom in i huset i Vitemölla började det att regna. Och det slutade inte. Vi klädde på oss ordentligt, tog med paraplyet och gick på en promenad.

Glad midsommar från oss under paraplyet!

Snygg paraplymatchning med rosorna.

Vi hittade en öde stång och dansade och sjöng för fulla muggar. 

 Unn och jag körde stenhårt och sjöng alla sånger vi kunde. Vi hade lite problem med den där "...kring en enebärabuske.." men Små grodorna var ett säkert kort.

Sen blev det mat, både sill, lax och potäter. Så himla gott!

På kvällen fanns det inte mer regn och vi tog oss en promenad på stranden i solen. Och SOM vi njöt!

På lördagen vaknade vi till fågelkvitter och sol och vi kunde äta frukost i solen utomhus.

 Efter en regnskur på eftermiddagen tittade solen fram och vi gick ut i solen. Hoppade lite upp på höjden och blev även lite solbrända.

På eftermiddagen började regnet falla igen och vi stannade inne och spelade kort och Bezzerwizzer. Riktigt roligt spel!

På söndagen åkte vi hemåt igen och stannade halvvägs i Degerberga. Där ligger Ekströms Café som säljer de godaste kola-kakorna i hela världen. Vi smakade även på smörbullarna som var goda, men inte alls i samma kola-kaksklass. Unn är lite ledsen över att jag fick tre bullar och hon ingen. HAHA!!

Och även fast det har regnat större delen av tiden så var det så underbart mysigt att få koppla av och bara vara. En annorlunda midsommar, men så fantastiskt fin.

Inga kommentarer: