2011-06-05

Fezt.

Igår hade vi teamdag och testade en eventuellt blivande utflykt. Vi seglade katamaran på kristallblått vatten. Vi var ute under förmiddagen och hade det asgött. Det var segling, snorkling och även lite kajakpaddling, men framförallt solning. Jag tänkte till och smörjde in mig ordentligt och slapp således bli bränd. Jättenöjd. Efter det tog Christian, Pontus och jag på grekisk taverna och åt mat och drack öl. Oerhört skönt att vara ledig. Vi satt där i många timmar och pratade och hade det gott. Två lokalguider kom förbi och även Hannas pojkvän som är här och på besök. Riktigt gott. Sen tog vi hem, åt lite god mat som Annamari hade lagat till sitt finska team, duschade och tog oss ner till Papa's. Danmark spelade så vi hejade glatt.


Segel :)


Heidi och Ahmed.


Livet känns så lätt just nu, främst av två anledningar:
1. Att jag har kommit över en tröskel i jobbet. Jag behöver inte förbereda en massa innan jag ska jobba och jag kan svara på frågor som dyker upp.
2. När vi går ut i Hurghada känns det som vi är VIP. Vi kommer in gratis överallt och har rabatt på flera restauranger och barer.

Igår på Papa's satt vi ett riktigt stort gäng och jag trivdes som fisken i vattnet. Jag fick mingla runt och prata med Sunwing, lokalguiderna, Fritidsresor, såklart mina kollegor och även grabbarna som jobbar på Papa's. Det här att umgås är ju min specialitet och jag gillar det så mycket. Sedan gick vi vidare och inte till Ministry som alla andra gånger, utan igår blev det Little Buddha. Flådigt, snobbigt ställe där jag visst kommer in gratis, men priserna i baren är ju som hemma. Inget jag behöver. Men där shotade jag flaming lamborghini tillsammans med chefen. Helfestligt. Efter Little Buddha åkte vi ändå till Ministry (eftersom det har ju ändå öppet till 05.) Där blev det tokdans. Sedan droppade resten av gänget av och jag satt kvar tillsammans med managern på Papa's. Han var lite full (som alla chefer den kvällen :P ) och berättade hur mycket han tyckte om vårt team. Alltid trevligt att höra.


Trevligt slut på dagen

Nu sitter jag på balkongen och pluggar arabiska. Är ledig fram till 16, så idag blev det lite städning och tvättning. På torsdag kommer Kristoffer! Yey.

1 kommentar:

Anonym sa...

om du någon gång får möjlighet, kolla in pissoarerna på little buddah!