2009-05-20

Fraga!

Nagot som vi har klurat pa sen 12 maj är vem det var som skickade detta sms. Inkom 12:32 (18:32 svensk tid) Vi har analyserat ord, formuleringar och felstavningar. Hetaste gissningen är Ella, men Elin Lundqvist har ocksa funnits bland toppforslagen. När jag och Filip klurade som mest pa det utbrister tillsut Gustav "men har ni inget bättre att diskutera!!?" Tystnad. Unisont svar, Nej! (som sagt, det händer inte kalasmycket pa en 44 fot kort bat.) Och pa sa sätt var det ju himla bra att det inte var nagon avsändare, vi höll oss sysselsatta ett dygn fran och till. Lättroade :)

Smset utan avsändare:
Hej! Fantastiskt länge sedan, svart att kortfattat säga nagot av värde, men vad GRYMA ni är. Sjukt jävla kul att ni lever (klyshigt), men hey.

hoppas verkligen det gar att skicka fler medelande i rad. Annars kommer det förra te sig konstigt. Ohh en massa mer blaj, 160 tecken. Vilket skämt.

Sen skriver jag ju egentligen bara en massa blaj. Well, hoppas ni njuter, hoppas att ni lyder kapten Gustav och skymfar Norge sa mycket ni kan.

Sa om nagon känner sig manad hade det varit mycket trevligt med ett namn. Annars far vi väl fortsatta ga runt i fragedimmorna.

Jo, ni kanske inte är helt pa det klara hur man ska uttala "Kapten Gustav"- frasen. Tänk er att ni säger "katten Gustav" fast med ett P istället. Det är sa vi lever.

3 kommentarer:

Anonym sa...

lätt elin G.
jag och totte varit förgrymmade, i förrgår skrev du:
den riktiga uppdateringen kommer i morgon.
det gjorde den inte
//kappten gustavv

Anonym sa...

Lätt inte Elin G! Jag kan tänka mig att det var Soffe som skickade meddelandena.

Anonym sa...

Ja, lätt! det är sofia.